Välj en sida

Som ett fyrverkeri i skallen!

[Detta inlägg har tidigare publicerats i min blogg på byggbloggarna.se.]
Jag har blivit utsatt. Dränkt. Manglad. Sönderplockad och ihopsatt. Och jag har
älskat varje sekund!

Jag har spenderat tre extremt intensiva dagar tillsammans med ett gäng smartskallar från olika delar av den digitala arenan, guidade av ett gäng ännu större smartskallar som lever, andas, och är digitala.

Arenan är Hyper Islands Master Class-utbildning.

Det är inte lönt att ens börja bena ut detaljerna (även om jag kommer att försöka sortera ut några guldkorn här på bloggen), men jag kan säga så mycket att under de här tre dagarnas sittningar har jag fått ta del av och fått lika mycket input, idéer, utmaningar, kunskap, insikter som under ett helt år ute i den ”vanliga” världen.

Vill du skaffa dig ett eget hjärn-fyrverkeri? Koppla in dina neuroner hos gänget på Telefonplan i Stockholm. Eller i New York. Eller Los Angeles, Paris, London, Singapore. Eller Karlskrona för den delen.

Tack till @mar_lindie @sarasilfverberg @jocke @Optimistontour @manster @AnnaGullstrand @Conversionista @rasmusviemose och alla som deltog, pratade och bidrog. <3 till er alla!