Välj en sida
Buffer - gör det ännu roligare att dela med sig.

Buffer – gör det ännu roligare att dela med sig.

Det här var ett verktyg som verkligen smög sig under min radar och det är bara att erkänna att jag är extremsen på bollen. Men det gör inget, Buffer (www.bufferapp.com) har tagit sig in som ett vardagsredskap på mindre än 24 timmar.

Att hitta kunskap, bearbeta och dela med sig. Snabbt, enkelt, i flera sociala kanaler och helst inte allt på en gång. Låter självklart? Njae, inte direkt. Varje mediasajt, blogg och nättjänst tycks ha hittat sin alldeles speciella hantering och placering av Dela-ikonerna. Till vänster, höger, uppe, nere …  Och varianterna på hur det delas ska vi inte tala om.

Det är här Buffer glänser. In med ett tillägg till webbläsaren, tjong! Problemet löst. Ett klick på Buffer-ikonen bredvid webbadress-fönstret, välj vilket nätverk jag ska dela innehållet på och om jag vill dela direkt eller låta Buffer sköta distributionen under dagen. Färdigt!

Och att jag se’n kan analysera hur mitt nätverk har interagerat med det jag delar med mig av gör inte saken sämre. Buffer – ftw!