Välj en sida

m1-1 Jag – en konsult. Efter nio år som CTO och redaktionell chef på kunskapsföretaget Svensk Byggtjänst väljer jag att återuppta min bana som fristående konsult. Det är med glädje jag nu tar språnget ut i det okända, det är med lite fjärilsfladder  i maggropen jag sneglar mot det säkra, trygga som jag lämnar.

Men med all den erfarenhet jag fått mig till livs, med alla sköna kolleger jag mött och alla kloka kontakter som finns i nätverket, känns det som om förutsättningarna är de bästa.

Jag kommer att ge mig i kast med att stödja företag med sina göranden och låtanden i den digitala världen – från att ta fram och förankra företagens digitala strategier (och se till att de omvandlas till konkreta aktiviteter), leda projekt för att utveckla  produkter och affärer, till att coacha organisationer att driva ett kontinuerligt kommunikationsarbete i de digitala kanalerna.

Kort sagt, med alla fina formuleringar gjorda: jag blir den digitala kanalens diversearbetare! Och jag njuter varje sekund som jag skriver det här.