Välj en sida
Doodle - perfekt när du ska bolla inbjudningar till möten.

Doodle – perfekt när du ska bolla inbjudningar till möten.

Apropå webbverktyg som sparar tid, testa doodle.com. Det löser en extremt enkel och vanligt förekommande (men ack så tidsödande) uppgift för dig som småföretagare: att hantera mötesbokningar med fler än en deltagare.

Skapa ett konto, gör en inbjudan, notera några alternativ i en översiktlig kalender, fyll i e-postadresserna till dem du ska bjuda in och skicka iväg. Luta dig tillbaka och låt alla notera och kommentera vilka tider som passar bäst. Alla ser vad de andra har för preferenser och möjligheter.

Lätt, överskådligt och hur bra som helst. Det till och med synkar med din Google-kalender. Verktyget är gratis om du står ut med reklam i mötesinbjudningarna, annars finns en reklamfri betalversion som även innehåller några ytterligare funktioner.