Välj en sida
Adistar Boost  - också sköna jobbkompisar.

Adistar Boost – också sköna jobbkompisar.

Det är första dagen som småföretagare. Jag har gett mig själv ett löfte och en utmaning: rör på dig och var mobil.

”Rör på dig” eftersom det är är mer viktigt än någonsin att hålla igång, att se till att kroppen får sitt nu när dagarna och rutinerna sätts på ett helt nytt sätt.

”Var mobil” eftersom det från och med nu inte finns någon fast punkt i tillvaron. Jag jobbar där jag är, jag är där jag jobbar. Mitt kontor och jag är en och samma. Låter lite suspekt, men du förstår andemeningen hoppas jag.

Huawei E5776 - en jobbkompis

Huawei E5776 – en jobbkompis

Därför räknar jag både mina nya Adidas Adistar Boost och min Huawei E5776 som mina nya jobbkompisar. Var och en oumbärliga på sitt sätt. Och extra skönt var det att se att båda levererade i spöregnet kring södra Stockholm denna måndag morgon. En timme och tio minuters hällregn gav en första försmak av hösten och satte både teknik, material och bärarens hängivenhet på prov.

Bring it on!